Sayfalar

10 Temmuz 2010 Cumartesi

Persons Unknown


Her yıl, yaz mevsiminde insanlar gezip tozmaktan TV'yle pek ilgilenmez. Bu yüzden yaz mevsiminde genellikle Prime Time'ı doldurmak için saçma sapan diziler türeyiverir. Persons Unknown ise kafanızdaki bu önyargıyı silip atacak.

Henüz 5. bölümü yayınlanmış olan dizi, 13 bölümlük bir mini-dizi olarak planlanmış. Konusu ise oldukça ilginç. Birbirini tanımayan Yedi insanın bilmedikleri bir kasabadaki otel odalarında uyanmalarıyla başlar. Yedi insan da buraya gelmeden önce ne yaptıklarını tam olarak hatırlamamaktadır ve neden buraya getirildiklerini bilmemektedirler. Her hareketleri kasabanın çeşitli yerlerine yerleştirilmiş kameralarla izlenmektedir. Buraya neden getirildiklerini anlamaya çalışırken bir yandan da Buradan kurtulmanın yollarını aramaktadırlar. Fakat kurtulmak hiç de kolay olmayacaktır.

Konu gerçekten çok sürükleyici. Mini-dizi olduğu için fazla sulandırılma veya uzadukça uzama ihtimali yok. Matığa aykırı olaylar olmuyor, Lost gibi saçma sapan bir şekilde fantastk bir sonuca bağlanma ihtimali de yok. İzlerken sık sık ters köşe olacaksınız ve çok eğlenceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder